Hirdetés

Lords of the Fallen - ez bizony ütni fog

|

Újabb gameplay videót kapott a Lords of the Fallen, ezúttal Tomasz Gop, a játék atyja avat be minket a játék alapjaiba, a kasztoktól egészen a boss harcokig.

Hirdetés

A Deck13 és a CI Games szerelemgyermekeként életre kelő Lords of the Fallen ott lesz a legnagyobb októberi megjelenések közt, és bár nyilvánvalóan nincs még akkora rajongótábora mint az ugyanekkor polcokra kerülő franchise-oknak, a jelek szerint tud majd némi meglepetést okozni.

Korábban is láttunk már egy két harcot a játékból, és ezen a téren a legújabb trailer sem okoz csalódást. Tomasz Gop elmondta, hogy elsősorban az akcióra koncentráltak, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a narratíva lényegtelen lenne a játékban. Mindössze három kaszt közül választhatunk majd, karakterünk attribútumait és páncélzatát azonban testreszabhatjuk, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő harcmodort.

A játék elején sem kell majd Dark Souls nehézségű harcokra számítani, a karakter fejlődésével és a cuccaink lecserélésével azonban ezek a harcok nyilvánvalóan leegyszerűsödnek majd. A csatában a környezeti tényezők is fontos szerephez jutnak majd, így például becsalhatunk egy ellenfelet egy gödörbe, és bár a zuhanásba belehal, a lootot ilyenkor természetesen nem kapjuk meg, így nekünk kell eldöntenünk, megéri-e megszenvedni az új fegyverért, vagy inkább a könnyebb utat választjuk.

Ti mit gondoltok a Lords of the Fallenről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)