Hirdetés

Lords of the Fallen - megjött az első gameplay

|

Megérkezett az első gameplay videó a City Interactive sötét hangulatú RPG-jéből. Már pre-alfában is elég meggyőző a Lords of the Fallen.

Hirdetés

A Lords of the Fallent az tavalyi E3-on mutatták be először, majd egészen a Gamescomig kellett várnunk egy trailerre. Most viszont végre mozgás közben is láthatjuk a játékot.

A Witcher 2 ex-producere, Tomasz Gop most először mutatott egy kis játékmenetet a készülőfélben lévő akció-szerepjátékából. Az első videó alapján azt mondanánk, hogy egy kicsit olyan mint egy árkádosabb Dark Souls és Darksiders keverék, de a fejlesztők szerint még sok meglepetést tartogat számunkra. A videóban is elmondják, de korábban is hallottunk már örömteli pletykákat arról, hogy a sandbox mivoltából kifolyólag akár végtelen játékidővel is kecsegtethet a Lords of the Fallen

 

Annyi biztos, hogy már most elég pofásnak tűnik. Emitt a trailer, amit köszönünk az IGN-nek.

A Lords of the Fallen megjelenése még valamikor idén várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)