Hirdetés

Lords of the Fallen - gépigény és egy kiszivárgott videó

|

Itt volt már az ideje, hogy végre megtudjuk, milyen vasat is kell majd a CI Games készülő akció-szerepjátéka alá pakolni.

Hirdetés

Nem is olyan régen a Sniper: Ghost Warrior játékokról elhíresült CI Games is végre megmutatta, hogy hogyan készülődik neki menni a konzolok mostani generációjának. A Lords of the Fallen egy igen látványos, lendületes akció-szerepjáték keveréknek ígérkezik, ahogy azt már korábban is láthattuk. Ennél fogva felmerülhet a kérdés, hogy aki mégis inkább PC-n szeretne belevágni a kalandba, annak milyen hardverrel kell majd készülődnie és annyit már most elárulhatunk, hogy ehhez nem lesz elég akármilyen kenyérpirító.

A játék hivatalos Steam-oldala szerint a Lords of the Fallen-hez legalább 6GB RAM szükségeltetik, valamint 25GB szabad terület a merevlemezünkön. Ehhez még fontos hozzátenni, hogy a játék csak 64 bites operációs rendszereket támogat, így aki valami megmagyarázhatatlan oknál fogva még mindig egy 32 bites rendszeren él, az gyorsan fontolja meg a fejlődést, mert valószínűleg nem ez a játék lesz az utolsó, amelyik így jut el PC-re. A következő dolgokra lesz még szükségünk ahhoz, hogy egyáltalán stabilan működtessük a játékot:

- Operációs rendszer: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) vagy Windows 8 (csak 64 bites rendszerek)
- Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz vagy AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz 
- Memória: 6 GB RAM 
- Videókártya: GeForce GTX 460 vagy annál jobb
- DirectX 11
- Merevlemez: legalább 25GB
- Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis

Aki pedig bőven teljesíti ezeket a rendszerkövetelményeket, de még mindig nem érzi magát meggyőzve a játékot illetően, annak talán meghozza a kedvét az alábbi rövid kiszivárgott videó, amin úgy néz ki, hogy az egyik korai boss fight látható:


LoFa-Offs-GC by dm_51b4e9e20181f

A Lords of the Fallen megjelenés október 28-án várható PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)