Hirdetés

Lords Of the Fallen megjelenés - az utolsó pillanatban változtattak

|

Egy kellemes meglepetés a hét elejére, főleg ha szeretitek az akció-RPG-ket. Előrehozták a Lords of the Fallen megjelenést.

Hirdetés

A Lords of The Fallen talán pont jókor érkezik azoknak, akik keményen rápörögtek a Dark Souls II-re, ugyanis a CI Games alkotása rögtön be is töltheti a DS II DLC-i után maradt űrt. Akinek pedig már kezdtek volna előjönni az elvonási tünetei, annak közel a gyógyír. Közelebb, mint gondolná.

A játékot Európában kiadó Square Enix ugyanis elkotyogta, mint egy mellékes tényt, hogy a Lords of the Fallen megjelenését a tervezett pénteki napról előrehozták 28-ára, azaz keddre. Ez azt is jelenti, hogy az európai megjelenés egybeesik az amerikai rajt napjával, amit azért mindig jól esik látni.

Amíg befutnak a megjelenéssel együtt napvilágot látó értékelések, bőven tudtok válogatni a különböző kedvcsinálókból és rövidebb vagy hosszabb gameplay-videókból.

Ki szerint lesz kötelező darab a Lords of the Fallen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)