Hirdetés

Lords of the Fallen - öt óra PC játékmenet (videó)

|

A CI Games szerepjátéka október végén jelenik meg, de ha nem bírjátok ki addig, most öt órán keresztül nézhetitek, ahogy valaki más játszik vele PC-n.

Hirdetés

Egy ötórás gameplay videót végignézni nem kis kihívás. Szerencse, hogy a technika csodálatos vívmányainak köszönhetően megadatott számunkra a beletekerés lehetősége.

Ha nagyon nem tudtok mit kezdeni magatokkal ezen a csodás hétfő délutánon (vagy épp amikor olvassátok a cikket), akár ezzel is elüthetitek az időt. A Lobos Jr. nevű YouTube felhasználó lepaktált a CI Games-szel, minek köszönhetően négy órát és közel 51 percet streamelt a Lords of the Fallen PC-s változatából. Ezalatt az idő alatt bemutatta, mit tud a Warrior, a Rogue és a Cleric kaszt, illetve bejárta a játék területeinek egy részét. Még mindig egy kis Dark Souls utánérzésünk van, de ez állítólag könnyebb annál. Meglátjuk.

A Lords of the Fallen október 31-én jelenik meg. Hogy tetszenek az eddig látottak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)