Hirdetés

Lords of the Fallen tesztek - tényleg csak egy Dark Souls-klón?

|

A Lords of the Fallent sokszor érte az a kritika, hogy a kelleténél kicsit jobban hasonlít a Dark Soulsra. Vajon hogy hatott ez magára a játékra?

Hirdetés

Ismerjük a CI Games (korábban City Interactive, ugye) eddigi munkáját, finoman szólva nem dobtuk magunkat hanyatt azoktól a játékoktól, amiket eddig tőlük kaptunk. A Lords of the Fallen viszont nem csak nekik köszönhető, ugyanis egy újonnan alakult német stúdió, a Deck 13 is besegített, melynek a korábban a The Witcher játékoknál dolgozó Tomasz Gop a feje.

Egy pillanatig sem tagadták, hogy ihlete merítettek a Dark Soulsból, és ez azért látszott is a korábbi gameplay videókon. A játékban alapvetően lassabb a mozgás, mint más RPG-kben, ezzel akarják hangsúlyozni az állóképesség menedzselésének fontosságát, és még komoly büntetést is kiszabtak elhalálozás esetére. Ez a nehézség úgy tűnik, hogy a legtöbbeknek bejött, annyira, hogy a GameInformertől 8.5-öt kapott. Íme az első értékelések:

GameInformer – 8.5
Gamespot – 8
MoviePilot – 7.8
Polygon – 7.5
IGN – 7.4
GameTrailers – 7.3
MMGN – 7
ReadersGambit – 7
Twinfinite – 3/5
Eurogamer – 7
Videogamer – 6
GamesRadar – 3/5
IncGamers – 7
PCGamer – 5.8

A Lords of the Fallen ma jelenik meg világszerte PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)