Hirdetés

Lost Ark - ilyen lenne egy Diablo MMO

|

A Diablo 3 és a Kingdom Under Fire 2 elegyére emlékeztető, izometrikus nézetű hack and slash MMORGP-t jelentett be a Smilegate.

Hirdetés

A Smilegate egy dél-koreai csapat, akiket leginkább a Crossfire című free-to-play MMO miatt ismerhet a világ. Az említett játék Kínában hatalmas sikernek örvendett tavaly. A fejlesztők a november 20-a és 23-a között megrendezendő G-Star 2014-en, a legnagyobb MMO-s játékexpón is jelen lesznek, ezért még a nagy esemény előtt bejelentették következő játékukat, a Lost Ark izometrikus akció-MMORPG-t.  

Az Unreal Engine 3-as grafikus motorral, három éven át, 160 ember keze által készített cím 18 játszható karakterrel, a harcban is használható hátasokkal, a trailerben tapasztalható élvezetes játékmenettel és látványvilággal próbálja felvenni a versenyt olyan riválisokkal, mint például a Lineage Eternal. A Lost Ark zárt bétája valamikor 2015-ben várható, a hivatalos honlapon lehet rá regisztrálni, de előtte még merüljetek el a lényegben: 

Az első négy kasztot (Fighter, Warrior, Gunner, Magician) már le is leplezte a Smilegate, ezeket a mellékelt képeken láthatjátok.

Amint több részletet is megtudunk az ígéretes MMORPG-ről, azonnal jelentkezünk. Ti mit gondoltok róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)