Hirdetés

Újabb három Xbox 360-as cím költözött Xbox One-ra

|

A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően újabb Xbox 360-as címekkel játszhatunk Xbox One-on, ezúttal három új játék került fel arra a bizonyos listára.

Hirdetés

Lényegében heti rendszerességgel bővül az Xbox One-os kínálat, ugyanis a Microsoft folyamatosan jelenti be azokat az Xbox 360-as címeket, amiket "átment" az új konzolra, így remélhetőleg egyetlen klasszikusról sem kell majd lemondanunk. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy eddig mik szerepelnek a nagy listán, mindenképpen böngésszétek át összesítő cikkünket, ami most három további tétellel bővült.

A Microsoft Twitteren jelentette be, hogy a Final Fantasy sorozat atyjának, Hironobu Sakaguchinak másik  szerepjátéka, a Lost Odyssey bekerült a kompatibilis játékok közé. Ezen kívül Xbox One-on is játszhatóvá vált az Atlus oldalra scrollozós shootere, a Guwange és a Toy Story 3 játékváltozata is. 

Ahogy a korábbi címek esetében, úgy most is elég behelyeznünk a lemezt a meghajtóba vagy letölteni a játékokat, és már játszhatjuk is őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)