Hirdetés

Lost Planet 2 - Az Xbox 360 verzióból kimarad néhány dolog

|

A Capcom megerősítette a híresztelést, miszerint a Lost Planet 2 Xbox verzióját meg kellett vágniuk.

Hirdetés

Érdekes a szituáció, mert a megerősítés csak a Lost Planet 2 Xbox 360 verziójáról szól. Elképzelhető tehát, hogy a PS3, és a PC verziók vágatlanul jönnek majd, bár ez utóbbinak még megjelenési dátuma sincs.

Arról persze nem szól a fáma, hogy pontosan mi is nem fért bele az Xboxos Lost Planet 2-be. A játék producere szerint elég jelentős dologról van szó, amivel rengeteg gondjuk akadt, és nem készültek volna el a májusi megjelenésig. Öröm az ürömben, hogy nem zárta ki a kivágott tartalom DLC csomagként való visszatérését. A nagy kérdés, hogy a PS3 változat is vágásra kerül-e, ám nagy valószínűséggel igen, de majd kiderül. A PC verzióban pedig ami majd fél évet késik úgyis ott lesz az összes DLC, meg minden ahogy az manapság szokás...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)