Hirdetés

Lost Planet 2 - Demó a jövő héten

|

A jövő héten megrendezésre kerülő GamesCom kiállítás alkalmából, a Capcom egy Lost Planet 2 co-op demóval kedveskedik az Xbox 360 tulajoknak.

Hirdetés

Igen, egyelőre sajnos csak Xbox-ra érkezik a Lost Planet 2 demó. Jövő hét szerdán, amikor is a GamesCom is kezdődik, már lehet is kutaktodni az Xbox Live-on. Természetesen ismét a Gold előfizetők kaparinthatják csak meg 19-én a cuccot, a Silver brigádnak sajnos 26-ig várni kell.

Elég nagy pimaszság ez, már csak azért is mert a co-op üzemmód alapvetően szimpatikus megoldás. A Lost Planet 2 azonban nem csak a co-op üzemmóddal hódít majd, hanem vele érkezik a Capcom legújabb grafikus motorja is, az MT Framewrok 2.0. Az MT 1.0 olyan játékok alatt dohogott, mint a Dead Rising, a Lost Planet, vagy a Devil May Cry 4. A módosított, 1.5-ös verzió pedig a Resident Evil 5 látványvilágáért felelős. EZek után azt hiszem nincs más hátra, mint várni, aztán majd az állakat keresni. Ja, és követelni a PC demót(is)...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)