Hirdetés

Lost Planet 2 és Dead Rising 2 jövőre

|

Idén zombimentes karácsonyra számíthatunk, jövőre esedékes a Lost Planet 2 és Dead Rising 2 megjelenése.

Hirdetés

Tavaly huszonöt viaszoszlopot döngöltek a Capcom születésnapi tortájába, amennyiben a hivatalos oldalukon megtalálható vállalati históriáskönyv legelső bejegyzését tekintjük kiindulópontnak, akkor idén megemlékezhetnek harmincadik évfordulójukról. Elmúlt években megjelentetett játékaikkal egyre feljebb tornászták magukat az iparágban tevékenykedő sikeres vállalkozások között. Az idei esztendő elejére időzített megjelenések mellett hiba lenne megfeledkezni korábban bejelentett folytatásaikról. Chris Kramer sajtószóvivő örömmel vette tudomásul, hogy kenyéradója szekere meglódult, valamint bánatunkra bejelentette, folytatásaik elhalasztják a 2009-es évet. Ennek fényében az ünnepek alatt feltornyosuló játéközönből kimaradnak a Lost Planet 2 és Dead Rising 2 játékok.

dead-rising-2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)