Hirdetés

Lost Planet 2 - Fontolgatják PS3 verzióját

|

PlayStation 3 rendszerekre is megjelenhet a februárban bemutatott Lost Planet 2, legalábbis gondolkodnak a platform támogatásán.

Hirdetés

A jövőre bemutatkozó Lost Planet 2 támogatott platformjai között egyelőre kizárólag az Xbox 360 neve szerepel. Nem véletlenül használtuk az egyelőre szócskát, amennyiben hihetünk Jun Takeuchi producer legutóbbi kijelentésének, úgy a PlayStation 3 tulajdonosok eséllyel pályázhatnak a Lost Planet folytatására.

A Gamesradar oldalának adott interjújában Takeuchi elmondta, gondolkodnak a Sony rendszerének támogatásán és tévesek azon híresztelések, miszerint megerősítették a PS3 verzió fejlesztési munkálatait. Jogosan felmerülhet bennünk a gyanú, hogy nyilatkozatával mindössze pontot szeretne tenni a folyamatosan lángra lobbanó Lost Planet 2 összeesküvés elméletek végére. Mint emlékezhettek bejelentését a LIVE rendszerén ejtették meg, ezzel tiszteletet állítva bemutatkozó epizódja és rajongói előtt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)