Hirdetés

Lost Planet 2 - hivatalos megjelenési dátum, új demó

|

A Capcom bejelentette a Lost Planet 2 megjelenési dátumát, mely szerint a játék egy héttel korábban jön, mint azt vártuk.

Hirdetés

Eredetileg május tizennyolcadikán landolt volna a boltok polcain a Lost Planet 2 Xbox 360 és PlayStation 3 verziója, ám a Capcom most előre hozta a játék megjelenését, méghozzá május tizenegyedikére. Emellett jövő héten új többjátékos demó érkezik az Xbox Live-ra, és a PSN-re.

A demóban a Turbulent Jungle pálya található a Lost Planet 2 versus módjából, amelyen egyszerre 16 játékos írthatja egymást, miközben teljeskörű chat szolgáltatás, valamint statisztikaszámlálás áll rendelkezésükre. A demó április 21-én lesz elérhető Xbox 360-ra, április 22-én pedig PlayStation 3-ra. Akik úgy gondolják, szeretnék idő előtt kipróbálni a játékot, azok a teljes játék megvásárlása esetén ajándékba kapják a Machine Gun SP játékbeli fegyvert. A Lost Planet 2 PC verziója valamikor ősszel érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)