Hirdetés

Lost Planet 2 - Infómorzsák

|

A készülő Lost Planet második részéről derítettünk ki néhány információt.

Hirdetés

Sajnos elég kevés még a játékról a hivatalos infó, de az Xbox Live-ra már kikerült egy trailer, és ebből azért kiderült egy s más. Aki érdekel az letöltheti konzoljára a szupertitkos videót. Aki viszont csak a tényekre kíváncsi, annak álljon itt néhány érdekesség. Elsősorban, a környezet nagyon megváltozik majd, a hó nagyrészt elolvad, ezáltal akár dzsungelekben is küzdhetünk. Az bevezető képsorokat a Resident Evil 5 producere, Jun Takeuchi prezentálja majd. Érthetőbb, egyszerűbb sztori lesz, ami mondjuk fura, mert szerintem az első részben sem volt túl bonyolult. Rengeteg játékmenetbeli újdonság, de hogy ez pontosan mit takar, még titkos.Az egyjátékos kampányt tolhatjuk majd kooperálva egy haverral, valamint a Mech-ek között lesz többszemélyes is, így akár utasokat, vagy lövegkezelőket is magunkkal vihetünk. És végül az új sztorit a Snow Pirate-ok szemszögéből követhetjük nyomon. Hirtelen ennyi, de hamarosan nyilván sokkal több info lesz, amit majd jól közlünk mi is. Képet nem sikerült még szerezni, az alant látható kép tehát az első részből van, még mielőtt valaki sérelmezné.

 

lostplanet1_1.jpg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)