Hirdetés

Lost Planet 2 - Még nagyobb szörnyek

|

A CapCom folytatja a Lost Planet 2 gigantikus szörnyinek felvonultatását

Hirdetés

Tegnap már megcsodálhattunk egy gyíkszerű, Gordiant névre hallgató termetes jószágot, amivel garantáltan összetalálkozunk a Lost Planet 2 végigjátszása alatt, és akit csak egy különleges módszerrel tudunk jobblétre szenderítetni. De hát tudjátok...

„Minden napra egy monszta." - tartja a mondás manapság a CapCom háza táján, így van szerencsém bemutatni nektek minden idők egyik legnagyobb akridját, Red Eye-t. Felépítése hasonló az első rész Green Eye-éhoz. Az oldalán található „meleg pontok" a gyengepontjai, csak egy probléma van: a Red Eye kb. ötször akkora, mint előde (és nem ő a legnagyobb boss a játékban).

Testének felét csak a szája teszi ki, ami képessé teszi, hogy komplett vonatszerelvényeket nyeljen le keresztbe, veled egyetemben. Ha minket találna lenyelni, nem ússzuk meg úgy, mint tegnap a Gordiant esetében. Használható taktika lehet ellene, ha a vonatról a szájába került robbanóhordókra célzunk, esetleg rakétával tömjük tele a pofáját, vagya vonat fedélzeti fegyvereivel adunk le célzott lövéseket. A Red Eye egyik különleges támadási módja, hogy kisebb-nagyobb bogyókat, tüskés golyókat lő ki ránk, amelyek ha elérnek minket robbannak, vagy miniakriddá változva bogármódra megtámad. Lost Planet 2 képek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)