Hirdetés

Lost Planet 2 - multi térképek az előrendelőknek

|

A világszerte május 18-án érkező Lost Planet 2 két multiplayer térképpel gazdagodik, feltéve hogy előrendeljük a GameStop oldalán.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy aki a GameStop oldalán előrendeli a Lost Planet 2-t, azt két multiplayer térképpel ajándékozzák meg. Két liter mosópor ingyen. A két új szint a Helix és a Back to the Island nevet kapta a keresztségben.

Lelkesítő gyanánt néhány screenshotot is közöltek, melyekből elméletileg megtudhatjuk mit is kapunk pontosan - bár nekem ennyiből nem sikerült rájönnöm.

A kiadó illetékesei azt is elmondták, hogy a Resident Evil 5 egyik hősét, Weskert és az ő Magnum Revolver fegyverét minden vásárló megkapja, pedig a Resident Evil 5 esetében ez még GameStop kiváltság volt.

A Lost Planet 2 világszerte május 18-án érkezik Xbox 360 és PlayStation3 konzolokra - az ígéret szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)