Hirdetés

Lost Planet 2 premier

|

Tegnap hivatalosan is lerántotta a leplet a Capcom sikerjátéka mindmáig ügyesen titkolt folytatásáról.

Hirdetés

E.D.N. III tíz évvel az első rész eseményei után...
A két évvel ezelőtt debütált Lost Planet: Extreme Condition folytatása ezúttal különböző hókalóz frakciók szemszögéből meséli el a történetet. A jég olvad, a vízszint emelkedik, néhol pedig élettől hemzsegő fülledt dzsungel vár reánk.
A környezetváltás és a kipofozott grafikus motor önmagában még nem lenne elegendő a sikerhez, így a játékmenet is változik (javul?). A rajongók kívánságait szem előtt tartva ezúttal kooperatív játékmódban is ízekre szedhetjük a "meleg" ízeltlábúakat. Az emberi társak mellett a nagy tűzerejű lépegetők és a Gears of War 2-ből kölcsönzött hordozható pajzsok, fedezékek segítenek ebben.

  • lp2gstv.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)