Hirdetés

Lost Planet 2 - Rovarirtás tűzzel-vassal

|

A Lost Planet fagyos világát elért hőhullám megolvasztotta a jéghegyeket, eltüntette a havat, de nem mosta el a rusnya bogarakat. Erről tanúskodnak a legújabb Lost Planet 2 képek.

Hirdetés

A Capcom mindig nagy népszerűségnek örvendett a GSO látogatói körében, amit elsősorban minőségi játékainak köszönhet. A napokban rátettek erre még egy lapáttal, amikor három konzolos címűk PC-re ültetését is hivatalosan megerősítették.



A Street Fighter IV, a Resident Evil 5 és a Bionic Commando mellett azért még tartogat néhány aduászt tarsolyában a japán kiadó. Az egyik ilyen a Lost Planet: Extreme Condition folytatása, a Lost Planet 2. A helyszín az első rész során megismert és megkedvelt E.D.N. III bolygó. Tíz esztendő telt el azóta a játék világában, a planétát ért felmelegedés pedig arra késztette a felszínt borító jégmezőket, hogy dzsungeleknek adják át helyüket. A helyzet most jóval forróbb lesz, miután az őslakos Akrid faj képviselői nagyobb számban bukkannak fel, mint valaha.



A Lost Planet 2 küldetései során hol gyalogosan, hol egy Vital Suit óvó ölelésében, de többnyire társak oldalán szállunk szembe a férgekkel. Mindez előrevetíti, hogy a manapság egyre növekvő népszerűségnek örvendő kooperatív játékmód nem marad ki, sőt így lesz igazán szórakoztató a végeredmény. Lesz olyan harci lépegető, aminek irányításához négy játékos együttműködése szükségeltetik.



A támogatott platformok között egyelőre csak az Xbox 360 konzolt találjuk, de nem kizárható, hogy PS3 tulajok, és némi késéssel PC-sek is kipróbálhassák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)