Hirdetés

Lost Planet 3 - platformok, megjelenés

|

Miután a Lost Planet 3 bejelentése megtörtént, a Capcom pótolta a további szükséges információkat is.

Hirdetés

Már a Lost Planet széria előző részeiben sem maradhattunk sokáig a hidegben, most pedig még szélsőségesebbek, még kiszámíthatatlanabbak lesznek a körülmények.

A játékban egy bizonyos Jim szerepében leszünk, aki a Földet elhagyva az E.D.N. III-ra utazik, hogy semlegesítsen egy veszélyes ellenfelet, mely feladat teljesítéséért busás jutalom jár. A játék stílusa természetesen most is TPS marad, de egy gépezet volánja mögé ülve FPS nézetből is harcolhatunk. Rengeteg többjátékos mód is lesz, de persze egyedül is küzdenünk kell ha nem is a végsőkig, de a játék végéig biztosan. A Lost Planet 3 megjelenését 2013 elejére várhatjuk, addig érdemes beszerezni (ha még nincs otthon) egy PC-t, egy Xbox 360-at vagy egy PlayStation 3-at.

Költészet napjára:

TPS lesz a Lost Planet,
A Capcom éppen azt osztja meg
Hogy konzolon és PC-n támad
Kis pajtás, csukd be a szádat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)