Hirdetés

Lost Planet és Dead Rising folytatás készül

|

Egy japán gamer magazin által közölt interjúból kiderült, miben is mesterkedik a Capcom mostanság.

Hirdetés

A japán Famitus lapnak adott interjút az egyik Capcom főnök, név szerint Keiji Inafune. A teljes interjú fordításától most eltekintenénk, csak a lényeget közöljük. Tehát akkor, kérem szépen. Inafune úr nagy lelkesen arról beszélt, hogy valószínűleg minden jövőbeni játékuk multiplatform lesz, bár ez annyira nem nagy meglepetés, hiszen a Capcom általában ilyen játékokat készít, és a részvényeseknek is megígérték már. Sebaj, azért jó tudni, hogy komolyan gondolják. A fontosabb viszont, hogy a nagy lelkesedés közben elmondta azt is, miszerint készülget már a Dead Rising és a Lost Planet új része, és természetesen ezek a címek is megjelennek majd minden platformra. A Dead Rising első részének PC verziójáról ugyan továbbra sincs semmi hír, de legalább tuti, hogy a második rész már jön asztali gépekre is. A Lost Planet első része is jött, szóval azt hihetnénk, hogy egyértelmű volt a PC-s megjelenés a második rész esetében is. Sajnos azonban jól tudjuk, hogy manapság a PC játékoknak nehéz a sorsa, semmi sem biztos.A Capcom ezzel húzással biztosan nagyot nőtt a PC-sek szemében, nincs is más hátra, mint nagy gratulációt küldeni nekik. Csak így tovább!

Aki nem hiszi, annak itt a forrás :)

lostplanet_1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)