Hirdetés

Lost Planet patch részletek

|

A Lost Planet PC-s változata hamarosan új frissítést kap, amihez a Capcom egy másik akciót is csatol az Xbox 360 tulajok számára.

Hirdetés

Augusztus 16-án a PC-s Lost Planet játékhoz megérkezik az első nagyobb szeretet csomag, amibe a fejlesztők az Xbox 360 konzolon beszerezhető pályák mellett egy új patchet is bele integrálnak. A fejlesztett grafika mellé négy pályát (Battleground, Lost Technology, Ruins,Ice Drop) is kapunk az Xbox 360 konzolra megjelent második és harmadik pályacsomagból. Utóbbi csomagot jelenleg a konzol tulajok csak Microsoft pontokért cserébe tölthetik le, de a patch kiadásának napján már nem kell érte fizetnie a Lost Planet játékosainak, hála a Capcom közbenjárásának.

lostp_k.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)