Hirdetés

A Lost Planet sorozat és a Resident Evil: Code Veronica is játszható Xbox One-on

|

Ha a Resident Evil 2 remake után több rettegésre vágynál, akkor nincs más dolgod, mint beszerezni a Code Veronica X-et.

Hirdetés

Attól még hogy lassan szivárognak a következő konzolgenerációról szóló pletykák, a Microsoft még nem fejezte be az Xbox One visszafelé kompatibilitásos listájának bővítését. Ezúttal a Lost Planet széria és egy régi klasszikus Resident Evil rész települt át.

Hirdetés

A Lost Planet egy közepesen erős TPS volt, amit aztán két jóval gyengébb epizód, és végül egy bővített kiadás követett. A Lost Planet 1-2-3 mind elérhetővé váltak Xbox One-ra a Lost Planet Colonies verzióval együtt. Aki még nem próbálta egyiket sem, annak leginkább az utóbbit ajánljuk. Az első rész volt a legjobb része a szériának, a Colonies pedig ugyanaz, csak több tartalommal.

A Resident Evil - Code: Veronica X a Dreamcast korszak klasszikusának bővített verziója, ami először PS2-re, majd PS3-re és Xbox 360-ra is megjelent, most pedig Xbox One-ra is elérhetővé vált.

Mindegyik játékot megtaláljátok az Xbox One digitális üzletében, illetve ha korábban már rendelkeztetek valamelyikkel, akkor az automatikusan felbukkan majd a játék könyvtáratokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)