Hirdetés

Lost: The Video Game - Fragdolls interjú

|

Jam, a Fragdolls profi lányokat tömörítő, marketingfogásnak sem utolsó csapatának tagja szóra bírta a játék producerét.

Hirdetés

Az ABC nagy sikerrel vetített tévésorozata február végén interaktívvá válik, s egy új, az epizódokból nem ismert karakter bőrébe bújva élhetjük át a nagy kalandot. Gaddi Pollack, a játék producere készségesen válaszolt Jam kérdéseire, s így megismerhetünk néhány részletet a játék fejlesztésének hátteréről.
Ahelyett, hogy már a fejlesztés előtt elhatározták volna, hogy milyen kategóriába szeretnék beilleszteni a Lost-ot, illetve mely stílusokat ötvöznék, inkább kikérték a rajongók véleményét. Ezek alapján dobtak össze egy prototípust, amit a korábban megkérdezett rajongók tesztelhettek.
A játék során az amnéziában szenvedő új karakter, Elliott bőrébe bújunk. Így a sorozatot kevésbé ismerő játékosok sem kerülnek zavarba, mivel Elliott szemszögéből kissé másként fest a történet. A csapat munkáját az egyik forgatókönyvíró is segítette. Bizonyára sokakat elszomorít, de a játék nem szolgál válaszokkal azokra a kérdésekre, amelyeket a sorozat vetett fel. Amire különösen büszkék a fejlesztők, azok a játszható flashback-ek.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)