Hirdetés

Lost Within - parázós horror a Prey alkotóitól

|

Az Amazon Game Studios szerint a hordozható eszközökön játszók még nem parázhatnak eléggé, ezért felkérték a Human Head-et, hogy alkossák meg a Lost Within című őrületet.

Hirdetés

Az Amazon Game Studios most jelentette be legújabb játékát, amelyre a világ egyik leglassabban elkészülő játékának fejlesztőit, a Prey-t összehozó Human Head Studiost kérték fel.

A játék Amazon Fire eszközök mellett iPhone és iPad készülékeken is játszható lesz, a megjelenési dátummal kapcsolatban azonban egyelőre csak annyit tudunk hogy ez év tavaszán vagy nyarán próbálhatjuk majd ki a cuccot. A Human Head legutóbb a szeptemberben megjelent Minimum nevű, jelenleg Early Accessben várakozó FPS-RPG hibriden dolgozott, ami nem is sikerült rosszul.

A Lost Withinben egy elmegyógyintézetben kell majd megpróbálnunk túlélni, és bár a grafika nyilvánvalóan nem túl lenyűgöző, azért így is elég parának tűnik a cucc (bár én az Amnesia menüjénél sem jutottam tovább, úgyhogy inkább meg sem szólalok). Az elsősorban lopakodásra és craftolásra épülő játék FPS nézettel érkezik majd, így az irányítással lehetnek gondok, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)