Hirdetés

A Lost zeneszerzője a Codemastersnél

|

A Codemasters egy ideje nem adott életjelet a Turning Point: Fall Of Liberty játékáról, ami egy alternatív világban történt német támadást mutat be New York városa ellen.

Hirdetés

Michael Giacchino neve elsősorban a film és sorozat kedvelőknek lehet ismerős. Ő komponálta a Lost sorozat, a Mission: Impossible III és a hamarosan a mozikba kerülő Ratatouille (Lecsó) zenei anyagát is. A Codemasters a Spark Unlimited fejlesztőivel közösen jelentette be, hogy sikerült megnyerniük maguknak az úriembert a Turning Point: Fall Of Liberty játékukhoz, így ő lesz az, aki a játék alatt hallható zenei alapanyagért felel. A minőségre biztos nem lesz panaszunk, mivel a zeneszerző már korábban is dolgozott különböző játékok zenei anyagán, közülük a legismertebbek a Black, a Call of Duty, a Medal of Honor: Allied Assault és a Call of Duty: Finest Hour.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)