Hirdetés

Ingyenes kalandok várnak Középföldén és a Dungeons & Dragons világában

|

A Standing Stone Games úgy döntött, hogy teljesen ingyenessé teszi két népszerű MMO-jának bizonyos fizetős tartalmait.

Hirdetés

A The Lord of the Rings Online, illetve a Dungeons & Dragons Online is még a 2010-es évek előtt debütált, szóval igazi veteránoknak számítanak az MMO-k piacán, és továbbra is elég aktív játékosbázissal büszkélkedhetnek. Ha eddig esetleg csak szemezgettetek volna velük, akkor most itt a kiváló alkalom, hogy ki is próbáljátok őket.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt világszerte rengetegen kénytelenek otthon maradni, így pedig még többen veszik elő a videojátékokat, mint általában. A Standing Stone Games sem hagyja magukra a játékosokat ezekben a kemény időkben, és egy egészen korrekt ötlettel állt elő, ugyanis ideiglenesen egy csomó fizetős kalandot elérhetővé tett mindenki számára két játékában is.

A LOTRO kapcsán ez azt jelenti, hogy teljesen ingyenessé vált az összes küldetés és egyéb elfoglaltság, még azok is, amelyek feloldásához meg kellene venni egy kiegészítőt. Egyebek mellett pedig megrendezésre kerül a Baggins' Birthday esemény is. Hasonlóan jól járnak a DDO játékosai is, mivel ebben az MMO-ban ingyenes lesz az összes dungeon és raid, természetesen azok is, amik egy-egy kiegészítőhöz tartoznak. Továbbá különleges eventek is lesznek.

Mindkét játék esetében április 30-ig ingyenesek az amúgy fizetős tartalmak, szóval az elkövetkezendő néhány hétben valószínűleg nem fogtok unatkozni, ha belekóstoltok valamelyikbe. További részleteket a Standing Stone ajánlatáról itt olvashattok.

Ti kipróbáljátok valamelyik MMO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)