Hirdetés

Lovagi harcok

|

Egy fekete lovag kalandjait élhetjük át. Izgalmak, kardok, lovak, mindenféle földi jó.

Hirdetés

Ha esetleg egy kicsit is unatkozol, akkor próbáld ki a Knight vs. Knight nevezetű játékot, melyben egy sötét lovagot irányítva kell a többi sötét lovag testfelépítését átalakítani.

Vannak fa akadályok, melyeken át kell ugrani lovunkkal, ezt az A billentyű lenyomásával tehetjük meg. Az S billentyű a kardozásban segít, a nyilakkal pedig előre-hátra mozoghatunk. Nem csak lovaglós részből áll az egész, eljutunk a király várába is, aki tűzgolyókkal próbál minket eltenni láb alól, ezeket a lefelé irányuló nyilat ábrázoló billentyűvel tudjuk elkerülni (a jobbra és balra nyilak között van ez.) Mindenkinek jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)