Hirdetés

Lucius 2 megjelenés - tudjuk, mikor születünk gonosznak

|

Végre kiderült, hogy mikor pusztíthatunk el egy angliai kisvárost az ördög fiával csak azért, hogy boldoggá tegyük aput.

Hirdetés

A Lucius első része igazi bűnös élvezet volt, ahol csak azért kellett balesetnek álcázva eltenni mindenkit láb alól egy házban, hogy Lucifer fiaként elégedetté tegyük az ördögi felmenőnket, de az ötletes koncepció ellenére sem a kritikusok, sem a játékosok sem voltak teljesen elégedettek a végeredménnyel.

A Shiver Games a tavaly nyáron bejelentett folytatással szeretne bizonyítani, a Lucius 2 az ígéretek alapján sokkal nagyobb, véresebb és gonoszabb lesz az elődjénél: ezúttal egy elmegyógyintézetben kezdünk majd, viszont a képességeink nélkül, azoktól ugyanis apuci megfosztott és újra vissza kell őket szereznünk. Akkor viszont rászabadíthatjuk a poklot egy kisváros lakóira és a fejlesztők szerint létrehozhatjuk a saját, egyedi Luciusunkat. Emlékeztetőül íme a bejelentéshez csatolt trailer:

A Lucius 2: The Prophecy megjelenés február 13-án (ami természetesen péntek) várható a Steamen és várhatóan húsz dollárt (~5500 forintot) kérnek majd azért, hogy elhozzuk az apokalipszist. Ugyanitt örögűző kerestetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)