Hirdetés

Lucius III - befejeződik az ördögi trilógia

|

A Shiver Games bejelentette, hogy pontot tesz a Lucius-széria végére.

Hirdetés

A Lucius első részében balesetnek álcázva kellett eltenni mindenkit láb alól egy házban, hogy Lucifer fiaként elégedetté tegyük az ördögi felmenőnket, a Lucius 2-t pedig sokkal nagyobbnak, véresebbnek és gonoszabbnak ígérték az elődjénél. A Shiver Games úgy érezte, hogy egy harmadik játékkal lezárja a sztorit. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat bejelentette, hogy jön a Lucius III, amelyben ismételten a sátán fiának bőrébe bújhatunk majd, hogy beteljesítsük a világ elpusztításáról szóló próféciát. Az első részletek alapján a harmadik játék vissza fog térni a sorozat gyökereihez mind játékmenetében (visszatérnek a mágikus képességek is), mind történetében, illetve helyszínében, ugyanis Winter Hillben játsszunk majd, ahol Lucius életének első hat évét töltötte. Persze a stílus nem lett kevésbé véres és brutális, mindazonáltal részünk lesz a bánat és megbánás szívfacsaró pillanataiban is. Íme az első trailer: 

A Lucius III valamikor 2018-ban jön, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)