Hirdetés

Lúdbőröztető trailer vezeti fel a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic érkezését

|

Nem hagyja cserben a Blizzard azokat a játékosokat sem, akik az új tartalmak helyett inkább a régiekkel szeretnének játszani.

Hirdetés

Okos döntést hozott a Blizzard, amikor a közösségre hallgatva lehetőséget adott arra, hogy a veterán játékosok visszatérhessenek előbb a World of Warcraft vanilla állapotához, majd pedig annak első nagy kiegészítőjéhez a The Burning Crusade-hez. Most pedig egyértelműen elkötelezte magát a Classic vonal további folytatása mellett, ugyanis a vadonatúj Dragonflight kiegészítővel párhuzamosan bejelentette, hogy jön a Wrath of the Lich King Classic is.

A minap megtartott szavazáson az első helyen végzett expanzió azt a feladatot rója ránk, hogy szabadítsuk meg a világot a fagyos trónján ücsörgő Lich Kingtől, aki egykoron tiszta szívű paladin volt, és nem mellékesen Lordaeron koronahercege.

Hirdetés

A Wrath of The Lich King jóvoltából választható lesz a Death Knight kaszt, amellyel létrehozása után máris az 55-ös szinten vághatunk bele a kalandokba, miközben a szintkorlát egészen a 80-ig emelkedik. Azok, akik hajdanán felkeresték Northrendet, talán még őriznek pár emléket az olyan klasszikus dungeonökről, mint Violet Hold és Culling of Stratholme. De nem csak ezekbe látogathatnak el, hanem raidekben is részt vehetnek.

A World of Warcraft Classic, az ahhoz már elérhető Burning Crusade, és a 2022 folyamán esedékes Wrath of The Lich King kapuja minden WoW-előfizető előtt nyitva van, ez a szolgáltatás is benne foglaltatik a havidíjban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)