Hirdetés

LulzSec támadás az EVE, Minecraft, League of Legends ellen

|

Úgy látszik, hogy lassan nem múlik el nap ilyen jellegű hírek nélkül.

Hirdetés

Tegnap este mindhárom játék szervere offline lett, miután elérte a LulzSec DDOS támadása. A Minecraft login szervere a támadók speciális célpontja volt, és korábban twitteren így nyilatkoztak: "A következő célpontunk a Minecraft lesz. Játszatok csak és készüljetek fel a legnagyobb tüzérségi fegyvereink támadására". Ezt követően pedig arról adtak hírt, hogy a League of Legends login szerverét is leállították, és csak úgy mellékesen, a The Escapist siteot is megbénították.

Ugyanez a csoport a felelős a Nintendot, a Sony Picturest, a Bethesdát ért támadásokért is, de a sor azóta bővült a Codemastersszel és a címben sorolt játékokkal is. A felhasználók csak remélhetik, hogy záros határidőn belül sikerül megfékezni a LulzSec ámokfutását, mert a működésük kezd unalmas lenni. A 15 perc hírnevet sikerült elérniük, és felmerül az emberben, hogy ha ennyire körmönfontak, akkor miért nem fordítják a tudásukat hasznos dolgokra, ahelyett, hogy folyton csak rombolnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)