Hirdetés

Lurks Below - ez lesz a Diablo készítőjének új játéka

|

David Brevik egy 2D-s sandbox szerepjátékkal folytatja.

Hirdetés

A Blizzard North egykori társalapítója, David Brevik számos csapatnál megfordult már pályafutása során, legismertebb munkái között tartjuk számon a Diablo első és második részét, a Hellgate: Londont, valamint a Marvel Heroes-t. 2016-ban megalapította jelenlegi indie stúdióját, a Greybeard Games-t.

Hirdetés

A Lurks Below egy 2D-s sandbox RPG lesz véletlenszerűen generált pályákkal, dungeonokkal, lootgyűjtögetéssel és változatos ellenfelekkel, valamint lehet majd benne építkezni is. Mintha a Terraria, a Starbound vagy a Minecraft lenne, csak több szerepjátékos elemmel. Brevik Polygonnak nyilatkozva elmondta, hogy hatalmas rajongói ezeknek a játékoknak, de egy olyan RPG-t szeretett volna készíteni, amiben vannak kasztok, szinteződés, random tárgyak és minél erősebbé válhatsz benne, ahogy közelebb kerülsz a világ magjához. 

A Lurks Below még idén felkerülhet a Steamre, méghozzá a kreatív, a normál és a permadeath játékmódokkal. A hétvégére (február 2-től 5-ig) terveznek egy zárt bétát, amiről streamelnek is majd, így ha kíváncsiak vagytok a játékmenetre, nézzetek rá a Twitch csatornára majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)