Hirdetés

Ma érkezik a Legends of Runeterra legújabb kiegészítője, a Call of the Mountain

|

Pontosan 89 új kártyát kapunk, melyek többsége egy új régióról, a Targon hegyről származik.

Hirdetés

Még a mai napon befut a Legends of Runeterra második nagy kiegészítője, ami a Call of the Mountain nevet kapta. A csomag legnagyobb dobása a Targon régió, ami 51 új lappal képviselteti magát a Riot Games kártyajátékában. A kiegészítőben még elfért további 38 lap, melyek a korábbi régiók felhozatalát bővítik.

Hirdetés

A készletet bemutató trailer kitér a történeti hátérre, de nagyrészt inkább a Targon lapok által behozott új mechanikákra helyezi a hangsúlyt.

A Targon készlet tovább bővül majd októberben és decemberben. Mindkét frissítés 3 új hős és 37 nem hős kártyával toldja meg a LoR felhozatalát.

Az új kártyák mellett a Call of the Mountain egy rakat kozmetikai apróságot és egyensúlybeli változtatást is hoz, ezekről a hivatalos frissítési jegyzékben tudtok bővebben olvasni.

A kiegészítő várhatóan az esti órákban élesedik majd. Addig is a Legends of Runeterrát ingyen letölthetitek PC-re, iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)