Hirdetés

Ma este 7 órától vásárolhatóak először jegyek az idei BlizzConra

|

Érdemes résen lenni, ugyanis korábbi évek tapasztalataiból ítélve nagyon gyorsan el fognak fogyni a jegyek a rendezvényre.

Hirdetés

A BlizzCon szervezői magyar idő szerint ma este 7 órától nyitják meg a lehetőséget, hogy bárki megválthassa jegyét a Blizzard nagyszabású rendezvényére.

Nem olcsó mulatságról van szó, egy jegy ugyanis 175 dollárba, forintba átszámolva jelenlegi árfolyamon 33100 forintba kerül. Az október 21-22-én az Anaheim Convention Centerben lezajló eseményre általában percek alatt kelnek el a belépők, de aki az első körről lemarad, az május 26-án hajnali 4 órától újra próbálkozhat. Az Egyesült Államokban élőknek lehetőségük nyílik arra, hogy élőben kövessék figyelemmel az eseményt mindössze 9.99 dollárért. Aki szeretne részt venni az október 20-án este megrendezésre kerülő vacsorán, annak 500 dollár lesz a jegy, amivel természetesen a BlizzCon-ra is bemehet. A jegyek itt vásárolhatóak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)