Hirdetés

Ma este élesedik a Path of Exile Harvest kiegészítője

|

A fejlesztők jó szokásukhoz hűen rengeteg ingyenes tartalommal bővítették a játékot.

Hirdetés

Nagyjából két héttel ezelőtt jelentette be a Grinding Gear Games, hogy miközben a stúdió dolgozik a Path of Exile 2 fejlesztésén, hamarosan a Harvest DLC által még több tennivalóval és kihívással fog bővülni az eredeti Path of Exile. Az ingyenes kiegészítő új tárgyakat is hoz, illetve a játékegyensúly érdekében több módosítást is eszközölt a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb újítás a Harvest Challenge League, amelynek új crafting rendszere részletgazdag, viszont könnyen hozzáférhető, és a fejlesztők szerint az eddigi legkülönlegesebb rendszerük. Chris Wilson, a stúdió társalapítója elmondta, hogy a fejlesztőkkel izgatottan várják, a Path of Exile játékosai mennyire lesznek képesek feszegetni a Harvest League határait.

A Harvest emellett 12 új tárggyal bővíti a játékot, további 50 tárgyat javítottak, átalakították a Passive Skill Tree-t, valamint megjelenik a Slam nevű képesség, illetve további négy Warcry képesség is bekerül a játékba. Az új tárgyak megszerzéséhez pedig rengeteg új kihívást lehet teljesíteni, erről egy rövid összeállítást alább láthattok.

A Path of Exile: Harvest a mai napon, magyar idő szerint este 10 órakor élesedik. Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)