Hirdetés

Ma este jön a PlayStation 5 bemutató - kövesd itt élőben!

|

Ma megtudhatjuk, milyen játékokkal indul el a PlayStation 5, lesz-e nyitó a felhozatalban Horizon Zero Dawn 2, Crash Bandicoot vagy akár egy Resistance.

Hirdetés

A Microsoft videojátékos részlege már bemutatta az Xbox Series X első, nem saját kiadású játékait, és most a Sonyn a sor, hogy prezentálja, mivel készül megnyerni minket a mindig kiélezett, kiemelten fontos ünnepi szezonban. Amilyen fejlesztők és franchise-ok a kiadó kötelékében vannak, valószínűleg inkább azt kell majd eldöntenünk, mit vegyünk meg először, nem azt, hogy mit érdemes.

Hirdetés

Felmerült már mindenféle pletyka, hallottunk új Ratchet and Clank játéktól Resistance és Bloodborne remastereken át Gran Turismo 7-ig mindenféléről, de hogy mi az igazság, azt leghamarabb csak a ma este 22:00-kor kezdődő show után fogjuk tudni. A közvetítést alább követhetitek, de ha lemaradnátok, ugyanitt nézhetitek vissza, és természetesen összefoglalóval is készülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)