Hirdetés

Ma Győrben érdemes keresni a Gears of War jelet!

|

Keresd a jelet! játékunk első állomása Győr. Ha kíváncsi vagy, hol található a Gears of War logó, most segítünk!

Hirdetés

Elkezdődött egyhetes nyereményjátékunk, melynek végén valaki egy egyedi Xbox One Gears of War Ultimate Edition gépcsomaggal lesz gazdagabb.

Mostantól minden nap érdemes figyelni Instagram, Facebook és Twitter oldalainkat, ugyanis a nap folyamán folyamatosan osztjuk meg az információkat azzal kapcsolatban, hol található Gears of War logó. Nektek továbbra is annyi a dolgotok, hogy ha kitaláltátok a helyszínt, odamentek, lefotózkodtok a logóval, vagy ha szégyellősebbek vagytok, csak szimplán lefotózzátok, majd feltöltitek Facebookra, Instagramra vagy Twitterre a #gamestargow hashtaggel. A játék további szabályairól itt olvashattok, alább pedig megtaláljátok a mai helyszínnel kapcsolatos tippeket:

Az első logót Győrben látták felbukkanni. A Coalition azt üzente, víz közelében keressétek. #gamestargow

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

Ha épp nem vagytok Győr-közeliek, ne csüggedjetek: holnap új helyszínen bukkan majd fel a jel. Legalábbis a hírszerzők ezt állítják...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)