Hirdetés

Ma indul a Steam következő nagyszabású leárazása

|

Ismét egy tematikus leárazással készült a Valve a Steam felhasználóinak.

Hirdetés

Általában az évszakokhoz kötődő leárazásokon lehet a legtöbbet spórolni, de aki egy-egy konkrét műfaj, stílus, kiadó játékaira pályázik, kifoghat jó ajánlatokat máskor is. 

Most a logikai játékok kedvelői örülhetnek: április 24-én 19:00-kor veszi kezdetét és egészen május 1. 19:00-ig tart majd a Steam Puzzle Fest (Steam Rejtvényfesztivál), melynek keretében kifejezetten olyan játékok lesznek olcsóbbak, amikben fontos szerepet jut agyunk megdolgoztatása. 

Hirdetés

Nem muszáj költenünk, hogy valami újat próbálhassunk ki: demók is akadnak majd szép számmal. Kedvezményes áron lesz kapható a Monument Valley: Panoramic Edition, a Cube Escape Collection, a LEGO Builder's Journey, az 5D Chess With Multiverse Time Travel, a Last Call BBS, az Escape Simulator, a Baba is You, a Dorfromantik, az Escape Academy, az Escape Simulator, a Manifold Garden és a The Room VR: A Dark Matter, de ez csak néhány a teljes kínálatból. Az alábbi előzetes ad belőlük ízelítőt.

Amennyiben költenétek még egy keveset, a GOG-on is érdemes körülnézni - de csak kulcsra zárt ajtóval.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)