Hirdetés

Ma kezdődik a Sony 3D-s forradalma

|

Az Egyesült Államokban a mai naptól kezdik forgalmazni a japán óriás sztereoszkopikus 3D-t támogató TV-készülékeit.

Hirdetés

Az új HDTV-k már önmagukban érdekesek, bennünket azonban inkább az érdekel, hogy első körben mely játékokkal lehet kihasználni a technológiában rejlő lehetőséget.



A kínálat még viszonylag szűkös, hiszen egyelőre csak két PSN-cím, valamint egy demó áll készen arra, hogy a nagyközönség elé lépjen, ám ha a fogadtatás kedvezően alakul, no és persze elegendő készüléket sikerül értékesíteni, akkor a jövőben újabb és újabb 3D-s címekre számíthatunk a Sonytól.
érdekes módon mind a négy kipróbálható alkotás a száguldás szerelmeseinek készült (Wipeout HD, Super Stardust HD, PAIN, és a Motorstorm: Pacific Rift demója).



A 3D-s filmekről sem feledkezett meg a Sony, már javában készül a firmware, amely a 3D-s Blu-ray lejátszásra biztosít lehetőséget. Persze a térhatás csakis egy megfelelő TV-készülékkel együtt érvényesül. A cég jövőbe mutató tervei között szerepel a Move mozgásérzékelővel felszerelt kontroller 3D-s környezetben való használata is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)