Hirdetés

Nyereményjátékkal indul a megújult GameStar LIVE!

|

Egy év után megújul a GameStar LIVE, az új széria első adása megtekinthető ma, 17:00-kor!

Hirdetés

 

[UPDATE]: A mai GameStar LIVE adás végére kérdésekkel készülő olvasók között - beleértve azokat is, kiknek kérdése nem kerül az idő rövidsége miatt nem kerül adásba - a Zen Studios műhelyében készült Pinball FX2 800 MS Pontot érő alapcsomagját (négy asztal, korlátlan multiplayer, közösségi funkciók, achievementek) sorsoljuk ki, nem is egy, hanem mindjárt négy példányban.

Végetért a GameStar LIVE első szezonja, és bizony mától indul a második! A tematika az eddigi jól bevált alapokon nyugszik (játékteszt, beszélgetés, hardverteszt, kérdések-válaszok), viszont az adás már teljesen megújult külsővel és teljesen megújult technikai háttérrel fog üzemelni, és emiatt ATOM lesz.

 

A kérdéseket ebben a cikkben lehet feltenni, az adást pedig a gamestar.hu/live címen lehet megtekinteni.



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)