Hirdetés

Ma rendelj ajándékot online - ingyen szállítják!

|

Ma van az Ingyen Szállítás Nap, amelynek keretében úgy lehet rendelni netes áruházakból, hogy még karácsony előtt megérkezzen a csomag - és nincs szállítási díj.

Hirdetés

2011. december 15-én az akcióban résztvevő webáruházak vállalják, hogy az aznap leadott rendeléseket ingyen kiszállítják az ország területén úgy, hogy karácsonyig mindenkihez megérkezzen a rendelés.

Magyarországon 2010-ben volt először ilyen karácsonyi akció, tavaly ezen a napon az internetes kereskedők ötszörös forgalmat generáltak, így nem csoda, hogy idén már több száz bolt csatlakozott az Ingyen Szállítás Nap mozgalmához. Ha kíváncsi vagy a részletekre, és az akcióban résztvevő boltok listájára, akkor a PCWorld oldalán mindent megtalálsz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)