Hirdetés

Mac-esek és PC-sek is játszhatnak egymás ellen a Trine 2-ben

|

A Frozenbyte puzzle-platformerének második részében operációs rendszertől függetlenül társulhatunk.

Hirdetés

Könnyebb lesz társra találni egy-egy co-op menet során azoknak, akik számítógépükön szeretnének játszani a Trine második részével.

A dolog nem meglepő, mivel a Trine 2 fejlesztői digitális terjesztési platformként a Steamet választották, ami köztudottan kiváló hidat képez az Apple és a Microsoft operációs rendszerét használók között. Akik megvásárolják a játék gyűjtői kiadását, a betétdalokat tartalmazó lemez és egy artbook mellett megkapják a PC-re, Mac-re és PlayStation 3-ra megjelent első részt. A Trine 2 decemberben esedékes PC-re és Mac-re, de egy PlayStation 3 és egy Xbox 360 verzió kiadása is tervben van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)