Hirdetés

Mackós leárazással hangol a Ubisoft a közelgő játékbemutatójára

|

A Ubisoft Forward kapcsán elég komolyan megnyirbálta jó néhány játék árát a stúdió.

Hirdetés

Július 12-én, vagyis vasárnap kerül megrendezésre a Ubisoft Forward, amely során még jobban megismerhetjük a Ubisoft készülő játékait, köztük az Assassin's Creed Valhallát, illetve a Watch Dogs Legiont is. Az esemény pedig tökéletes alkalom egy méretes leárazáshoz is, aminek hála olcsón tölthetjük fel virtuális könyvtárunkat.

Hirdetés

Elrajtolt a Ubisoft Forward sale, amelynek keretén belül akár 85%-os kedvezménnyel is vásárolhatunk játékot. A stúdió több sikersorozatának egyes részeit is nyomott áron zsebelhetjük be, hiszen a Far Cry 5 mindössze 9 euróba (picit több mint 3000 forint) kerül, és az Assassin's Creed Odyssey-ért is csak 19,80-at kell fizetnünk, ami nagyjából 7000 forintnak felel meg.

Azok is találnak néhány gyöngyszemet, akik inkább a többjátékos mókákat kedvelik, hiszen a Rainbow Six: Siege alapváltozatáért most például 8 eurót (kicsivel több mint 2800 forint) kérnek el, és a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint standard kiadása is csak 15-be, vagyis alig több mint 5000 forintba kerül.

Ha kíváncsiak vagytok a többi leárazott játékra, vagy esetleg tartanátok egy nagybevásárlást, akkor látogassatok el a Ubisoft áruházába!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)