Hirdetés

Macre is jön a Killing Floor és a Red Orchestra: Ostfront 41-45

|

A Steammel együtt jön Macintoshra a Killing Floor és a Red Orchestra

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Valve és a Tripwire Interactive egy ideje gyümölcsöző szimbiózisban él egymás mellett (John Gibson CEO korábbi kijelentése szerint ha nincs a Steam, ma nem létezne olyan, hogy Tripwire Interactive). A nagy szerelem ellenére viszont nyugodtan kezelhetjük önálló fejlesztőnek/kiadónak a TW-t, attól függetlenül, hogy most megint együtt akciózik a Valve-val.

Ma már nem titok, hogy május 12-én Macintoshra (majdan pedig Linuxra?) is elérhetővé válik a Steam, ezzel együtt pedig a Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Team Fortress 2 és Portal játékok egész hada. Eme jeles alkalomhoz továbbá a Tripwire is hozzáteszi a magáét és örömmel jelenti, hogy a Maces Steam megjelenését követően nem sokkal a Killing Floor és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 is elérhetővé válik az Apple rendszerén, azok minden eddig kijött DLC-jével és extrájával együtt. Mi több; mindkét játék a crossplatform jegyében született, tehát PC-sek és Mac tulajok hamarosan együtt ölhetik a zombikat és hasalhatnak a keleti front lövészárkainak mocskában. Várjuk őket szeretettel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)