Hirdetés

Macskákat kínoznak a Hogwarts Legacy játékosai

|

Voldemort is büszke lenne a bolhazsákokat megrendszabályozó aranyvérűekre.

Hirdetés

Még nem állnak pontos adatok a rendelkezésünkre, így legfeljebb csak a megérzésünkre hallgatva feltételezhetjük azt, hogy a Hogwarts Legacy hivatalos rajtját követően több millió új diák érkezett a Roxfortba, hogy aztán házat választva magának megkezdje, pontosabban folytassa tanulmányait, valamint fényt derítsen a személyével szoros összefüggésben lévő, a narratíva egészén átívelő rejtélyre. Az mindenesetre sokat sejtető, hogy a napokban volt egy pillanat, amikor közel félmillió Deluxe Edition-tulajdonos tartózkodott egyszerre a játékban, és ez csak a steames bázis. Ott vannak még ugyebár azok is, akik PlayStation 5-ön vagy Xbox Seires X-en, esetleg Series S-en merültek a J. K. Rowling varázsvilágában.

Paca tesztjében is olvashattátok (amit egyébként videón is megnézhettek), hogy az Avalanche jóvoltából tevékenységgel üthetjük agyon az időt, amelyek a cselekmény szempontjából nem bírnak jelentőséggel. Ilyen például az is, hogy megsimogathatjuk az összes macskát.

Hirdetés

Nem kellett azonban sok időnek eltelnie, hogy a Roxfort felfedezésére induló varázslók és boszorkányok rájöjjenek, mást is lehet csinálni a cicusokkal. Miként azt egy Reddit-felhasználó sikerrel demonstrálta, a Wingardium Leviosa bűvíge segítségével ugyanolyan könnyedén lebegtethetjük ezeket a jószágokat, mintha egy lúdtollal próbálkoznánk. Aztán nem kell más, csak néhány támadó átok, és már repül is jó messzire.

Szerencsére nem esett baja, bármennyire is próbálta gyötörni, és még az sem jött össze, hogy megtanítsa úszni. EagleEyeValor később csirkékkel és juhokkal is kipróbálta ugyanezt, ám csalódottan kellett tudomásul vennie, hogy egyik jószág sem repül olyan szépen, mint a cicusok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)