Hirdetés

Macskaként, kutyaként, autóversenyzőként vészeljük át júliust

|

A fejünket kapkodni nem fogjuk, de így is kellemes lesz az év hetedik hónapjának játékfelhozatala.

Hirdetés

Aki huzamosabb ideje figyeli aktívan a videojátékok világát, bizonyára tudja, hogy két nagy megjelenési hullám van az évben: egy tavasszal (február elejétől május végéig), egy pedig ősszel (szeptember elejétől november végéig), a nagy ünnepi vásárlási szezon előtt. A kettő között pihen a játékipar, hagyományosan csak olyan rétegjátékok érkeznek júliusban, amiktől senki nem vár milliós eladásokat, kitörő népszerűséget.

Idén sincs ez másképp, de akadnak érdekességek ebben a hónapban is: kóbor macskaként kalandozhatunk, szuperhős állatokat irányíthatunk, vagy beülhetünk Forma-1-es autókba, PC-n akár VR-szemüveget viselve is. Alább megtaláljátok a várható megjelenéseket, illetve lapozzatok az utolsó oldalra az augusztusi újdonságokért!

Hirdetés

2022. júliusi megjelenések

F1 22 - július 1. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Tavaly nem sokkal azután jelent meg az aktuális Forma-1 játék, hogy az Electronic Arts bekebelezte a Codemasters csapatát, így azon még nem éreztük a kiadó hatását, de az F1 22 már egy ízig-vérig EA-termék lesz. A fejlesztők frissítik a szabályokat, a járművek viselkedését, a pályák kialakítását, továbbá bekerül a Miami nagydíj, teljesítményünkhöz igazodik majd a mesterséges intelligencia által irányított, rivális sofőrök viselkedése, az F1 Life módban szuperautókat, öltözékeket, kiegészítőket gyűjtögethetünk, a PC-sek pedig akár VR-ban is játszhatnak. Számos további apróság gondoskodik arról, hogy a sportág rajongóinak a lehető legjobb élményben legyen részük.

Arcadegeddon - július 5. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Friday the 13th: The Game-ről ismert IllFonic új játéka az Arcadegeddon, ami már 2021-ben elérhetővé vált félkész változatban, de a stúdió most úgy érzi, eljött a hivatalos debütálás ideje. A kooperatív shooterben legfeljebb négyfős csapatokban birkózhatunk meg ellenfeleinkkel különböző helyszíneken, de minijátékok, elrejtett ládák, és változatos bossok is várnak ránk. A megjelenéssel cross-play támogatás, egy új terület, egy PvP játékmód, új bandák és képességek is érkeznek.

Escape Academy - július 14. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A szabadulószobák mellett már a szabadulós társasjátékok is nagy népszerűségre tettek szert, a karantén alatt pedig videojáték-fejlesztők is kedvet kaptak a kalandjátékokéval rokon műfaj feldolgozásához. Az Escape Academyben fejtörők megoldásával, szerverek feltörésével, egyedül vagy kooperatívan is megpróbálhatunk kiszabadulni több mint egy tucat szobából, melyek mindegyikét alaposan fel kell térképeznünk.

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace - július 15. - PC, PS4, Xbox One, Switch

A július 28-ától megtekinthető DC Szuperállatok ligája végre nem egy borongós hangulatú alkotás lesz, hanem egy aranyos, mókás animációs film, amit egy adaptáció is kísér a gyerekeket célzó játékokban jártas Outright Games jóvoltából. Ebben a két szuperkutya, Krypto és Ace szerepében repkedhetünk Metropolis utcái felett, hogy megakadályozzuk Lex Luthor ördögi tervét, és megmentsük a kóbor állatokat.

As Dusk Falls - július 19. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

Egészen különleges, megosztó látványvilágú kalandjáték lesz az INTERIOR/NIGHT fejlesztőcsapat első alkotása, melynek középpontjában két család áll. Harminc éven át figyelhetjük összefonódó történetük alakulását egy 1998-as rablástól követően, és döntéseinken múlik a szereplők sorsa. Akár 8-an is játszhatják kooperatívan, közösen hozva döntéseket, egymás mellett ülve, online, vagy épp vegyesen is. Egyértelműen a sztorin áll vagy bukik minden, erre vagyunk a leginkább kíváncsiak.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)