Hirdetés

Macskaként, kutyaként, autóversenyzőként vészeljük át júliust

|

A fejünket kapkodni nem fogjuk, de így is kellemes lesz az év hetedik hónapjának játékfelhozatala.

Hirdetés

Forza Horizon 5: Hot Wheels - július 19. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

A Forza Horizon 3 játékosai már kipróbálhatták, milyen gigantikus Hot Wheels autókkal száguldozni kanyargós pályákon, és az ötödik rész esetében is ez az élmény adja az első kiegészítő lényegét. Mexikó felett, a fejlesztők által megépített vagy általunk 80 különböző elem használatával összerakott extrém, veszélyes pályákon hajthatjuk autóinkat, köztük tíz új Hot Wheels járgánnyal. Aki esetleg a korábbi DLC-vel nem játszott, ne ijedjen meg: a fizika, a járművek viselkedése ismerős lesz, a játék nem válik könnyedebbé, csak a körítés változik.

Hirdetés

Stray - július 19. - PC, PS4, PS5

Ritkán fordul elő, hogy nem embert vagy valamilyen emberszerű lényt irányítunk egy játékban, az még ritkábban, hogy konkrétan macskát, de az Annapurna Interactive megmutatja nekünk, milyen egy magányos kóbor cica élete egy rég elhagyatott kibervárosban. Gyönyörű, neonfényes utcákat járva fedezhetünk fel rejtélyeket és küzdhetünk meg válogatott veszélyekkel, mindeközben pedig megtehetünk mindent, amit egy macska: bolondozhatunk, játszhatunk, idegesítővé válhatunk.

Live a Live - július 22. - Switch

A Live a Live eredeti változata 1994-ben jelent meg, de kizárólag Japánban. A Square Enix és a Nintendo, de még inkább a játék atyja, Takashi Tokita úgy gondolta, a nyugati közönség ma is szívesen játszana vele, ezért az Octopath Traveler látványvilágát alapul véve alkották újra, frissítették a felhasználói felületet, a hangeffekteket és a játékmenetet is.

Digimon Survive - július 29. - PC, PS4, Xbox One, Switch

Bár a Pokémon mindig is népszerűbb volt, néhányan talán emlékeznek még a Digimonra is - a Bandai Namco mindenképp, hiszen július végén kiadja a Digimon Survive-ot, amiben egy csapat eddig ismeretlen tinédzsernek nyoma veszik egy kirándulás során, és egy rejtélyes új világban találják magukat. Elágazó történetszálakra, döntéseink következtében másképp fejlődő digimonokra számíthatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Xenoblade Chronicles 3 - július 29. - Switch

Tartalmas, különleges akció-szerepjáték volt a Xenoblade Chronicles első két része, és várhatóan a harmadik is egészen hasonló élményt fog nyújtani. Akár hat karaktert is felvehetünk magunk mellé a csapatunkba, akik önállóan is cselekednek, de utasításokat is várnak tőlünk, továbbá képesek lesznek képességeiket váltogatni. Két, egymással háborút vívó frakció egy-egy tagja áll a történet középpontjában, őket irányítjuk, amint az első két játék világait felfedezik.

Az augusztusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)