Hirdetés

Nyerj újabb Mad Max: A harag útja cuccokat az 576-tól!

|

Nem csak nálunk nyerhettek a Mad Max: A harag útjához kapcsolódó cuccokat, az 576 Kbyte játékában is király cuccok várnak titeket!

Hirdetés

Éppen most ér véget (na jó, még a vasárnap estét megvárjuk vele) a Mad Max: A harag útja nyereményjáték, viszont amikor ez véget ér, akkor kezdődik egy másik az 576 Kbyte-nál, ahol egészen másfajta Mad Maxes cuccokat nyerhettek.

Az 576 csapata azok között sorsol majd, akik május 18-a és 24-e között adnak le bármilyen rendelést az 576.hu-n, majd 25-én dől el, kik öltöztethetik az autójukat, vagy saját magukat Mad Maxes cuccokba. Ugyanis ezúttal a filmben látható mintákkal díszített válltáskák, és baseball-sapkák is gazdára találnak, ez utóbbi pedig néhány mesterséges sérüléssel is bír, mintha tényleg túlélt volna néhány húzós helyzetet a poszt-apokaliptikus pusztaságban.

De kisorsolnak jó néhány autómatricát is, amiket járgányunkra ragasztva a film egyes mondataival ijesztgethetjük a forgalomban a többi sofőrt, vagy egy-két, szintén A harag útjában is látható koponyával hozhatjuk rájuk a frászt, amit a szélvédőnkre ragaszthatunk fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)