Hirdetés

Nyerj Mad Max: A harag útja cuccokat!

|

Ha véletlenül beütne az apokalipszis, van pár király Mad Max cuccunk, amivel segíthetünk.

Hirdetés

Minket tökéletesen meggyőztek a Mad Max: A harag útja eddigi trailerei, hogy bizony május 21-étől lesz itt nemulass. Viszont más jó hírünk is van, például, hogy a film hazai forgalmazójának hála néhány elég menő ajándékot van szerencsénk kisorsolni köztetek, amik akár még a film világának kietlen pusztaságában is megállnák a helyüket.

Rögtön kezdésképp megnyerhettek egy Mad Max-témájú díszítésekkel bőven ellátott hátizsákot, ami nem csak azért illene a sivatagba, mert a homokszín nem árulná el kilométerekről, hanem azért is, mert egy háromliteres ivózsák is helyet kapott benne, ami az amerikai hadsereg által előírt követelményeknek is megfelel.

Vagy például a tiétek lehet egy szintén elég menő autós készlet, hiszen minden valamire való országúti harcosnak szüksége van néhány szerszámra, hogy megjavítsa a harcokban megviselt járgányát. Ne menjünk el szó nélkül a bőr tárolóegységről sem, ami szintén elég jól néz ki, hála a filmben látható harcosokra nyomott billog mintáját idéző díszítésnek.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban egy pár, szintén bőrből készült motoroskesztyű is csak arra vár, hogy egy szerencsés nyertes átvegye tőlünk. Az biztos, hogy ha a poszt-apokaliptikus kocsikban van badass-méter, akkor ettől kiakad.

És hogy bekerüljetek abba a virtuális kalapba, ahonnan kihúzzuk majd a szerencsés nyerteseket, nem kell mást tennetek, mint megválaszolni három nem túl bonyolult kérdést a Mad Max filmekkel kapcsolatban, amik így hangzanak:

1. Ki játszotta Max Rockatanskyt az eredeti trilógiában?

a) Tom Hardy
b) Mel Gibson
c) Robert Downey Jr.

2. Mi számít a legnagyobb értéknek a Mad Max poszt-apokaliptikus világában?

a) Az arany
b) Egy működő autó
c) A víz

3. Melyik sikerfilmben játszott a Mad Max: A harag útja főszereplője, Tom Hardy?

a) A sötét Lovag - Felemelkedés
b) Bosszúállók
c) Pókember 3

A játék május 18. (hétfő) reggelig tart. A válaszokat a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk, MAD MAX legyen a subject. A nyereményeket nem áll módunkban postázni, csak szerkesztőségünkben vehetőek át, de kérésre megőrizzük őket addig, amíg a nyertes, vagy megbízottja át nem tudja venni nálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)