Hirdetés

Mad Max - ki adja Max szinkronját?

|

Rengeteg játékos kampányolt azért, hogy Mad Max hangját ausztrál akcentussal bíró színész adja, a fejlesztők pedig engedtek a rajongói nyomásnak.

Hirdetés

Az E3-on megejtett Mad Max bejelentés után a rajongók nem elégedtek meg annyival, hogy a játék poszt-apokaliptikus stílusú lesz badass főhőssel, ugyanis azt szerették volna, ha Max karakterét nem más, mint maga Mel Gibson szólaltatná meg, vagy ha ő nem is, mindenképpen egy ausztrál akcentusú színészt válasszanak az illetékesek.

A petíciót a hír írásának pillanatában 2880-an írták alá, ami igen szép eredmény és maga Christofer Sundberg, az Avalanche Studios igazgatója is csodálattal adózott a játékosok kitartásának Twitteren keresztül. Sundberg egyúttal igyekezett megnyugtatni mindenkit: ugyan nem Gibson, de mindenképpen ausztrál színész kölcsönzi majd orgánumát a főszereplőnek, akinek Mad Max előzetesünk alapján igencsak kíméletlen világban kell túlélnie.

Arról nem nyilatkoztak a fejlesztők, hogy ki az az ausztrál színész, aki elvállalta a feladatot, de mi például szívesen látnánk Sam Worthington nevét a Mad Max stáblistájában, aki például Alex Mason-t szólaltatta meg a Call of Duty: Black Ops első és második részében. Ti kit favorizálnátok?

A Mad Max megjelenése 2014-ben várható kurrens (PC, PS3, X360) és next-gen (PS4, Xbox One) platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)